«

»

Skriv ut detta Inlägg

MOLOS / FRO

FOTO: JOCKE LIND

MOLOS / FRO
Ja som ni kanske märkt så är mitt material borttaget från diverse social media ang MOLOS. Fick en del skit för jag hade publicerat bilder när jag var där i December 2016. Men väntar fortfarande på ett konkret svar på varför och vad som var fel? Fanns inget hemligt och vad jag vet så utför och är MOLOS Civilt!! Ena stunden så vill de ha ”reklam” för att synas och visa sin verksamhet inför nyrekrytering av personer, sen är det top secret helt plötsligt. Skulle själv gått med i verksamheten men väljer att avstå ifrån både FRO och MOLOS efter detta larv o lekstuga.

Skärmdump från Google

Gör man en enkel googling på MOLOS så finner man en heldel bilder, video m.m från dess verksamhet. Så frågan kvarstår, varför var mina bilder speciella? Ren avundsjuka eller något annat? Ja detta gynnar ju inte till nya medlemmar enligt min mening. Ja jag kommer säkert få skit för detta oxå men förhoppningen om ett vettigt svar och förklaring. Hoppas de fått tag på alla ”fotografer” som fotat genom åren deras hemliga verksamhet.

Ja jag söker inte medkänsla eller sympati utan enbart uttrycker mitt STORA missnöje som f.d medlem.

Over and Out…..
#molos #fro #hemlig #bandvagn #radio #östergötland #norrköping #sverige #radiosamband #samband #kommunikation

Permalänk till denna artikel: http://www.sa5lkc.se/molos/

3 kommentarer

 1. Gunnar

  det r så FRO funkar allt skall vara hemgt hemigt!!!!!!!!!!!!!!

  Gunnar fd fro

 2. Matts-Erik Ekström

  Aja baja,
  Hur kunde du hihi
  Mitt intresse för FRO har svalnat betydligt.
  Bra att sambandsexperter tar över

  1. SA5LKC

   Ja det är frågan hur jag kunde 🙂 Nää tycker det är fruktansvärt dålig stil att bara vräka ur sig skit utan någon förklaring på vilket ”hot” mina bilder gjorde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

20 − 17 =

Translate »