«

»

Skriv ut detta Inlägg

QRP – IC-706MK2G & CHA-F Loop

QRP – IC-706MK2G & CHA-F Loop

Halloj alla!

Gick ut en kort sväng nu under kvällen och provade lite med min Chameleon F-Loop och min Icom IC-MK2G för att lyssna lite. Stannade till på just denna frek. och svarade bara för att prova, dock ropa han inte DX då så ni vet. Ja ialla fall så svara han så blev lite paff över just mitt QRP QTH och 10W så gick jag ändå in så pass starkt. Ja det är ju bara positivt att sakerna fungerar trots förutsättningarna mitt i City.
Permalänk till denna artikel: http://www.sa5lkc.se/qrp-ic-706mk2g-cha-f-loop/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

3 − tre =

Translate »